Adres: Nieuwe Herengracht 18, 1018DP Amsterdam

E-mailadres: info@ympact020.nl 

Social media: Volg ons op Facebook & Instagram.

Wij zoeken een nieuwe collega!

Functie omschrijving:

Wij zijn per direct op zoek naar een collega ‘projectcoördinator Maatschappelijke Diensttijd’. Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de Maatschappelijke Diensttijd. Je neemt deel aan de landelijke MDT overleggen met andere proeftuinen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van vrijwilligersprojecten voor jongeren, stuurt groepen jongeren aan en plant projectdagen/-weken in samenwerking met scholen. Daarnaast hou je je bezig met het schrijven van updates, nieuwsbrieven en verslagen over de voortgang van het jongerennetwerk en ben je altijd bezig met het aanboren van nieuwe netwerken in de stad die passen bij onze visie en missie. Ook het begeleiden van de stagiaire valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Wij zijn opzoek naar:

Wij zijn op zoek naar iemand met hart voor jongeren én hart voor de non-profitsector. Je bent pro-actief en kan zelfstandig taken oppakken en afronden en je hebt (een beetje) verstand van de vrijwilligerssector. Je haalt energie uit organisatorische zaken, bent gestructureerd en vindt het geen probleem om veel te bellen en te mailen. Daarnaast vind je het leuk om de organisatorische zaken af te wisselen met het coachen en begeleiden van jongeren. Je hebt een flexibele werkhouding en werkt oplossingsgericht.

Wij bieden:

Een uitdagende baan op HBO-niveau. Flexibele werkuren. Een fijne werkplek in hartje Amsterdam tussen andere interessante non-profits. Een 24-36 urige baan met een salaris van maximaal 2.346,- tot maximaal 2.947,- bruto per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Word jij hier enthousiast van en vind je dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan nu door een motivatiebrief en CV op te sturen! Dit kan tot 7 oktober.

Mail naar Sophie van Opstal via sophie@ympact020.nl. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via 0683171532.

ympact_photos-5

Anette van Leeuwen

Projectmanager en medeoprichter

Anette@ympact020.nl

0615397920

0

Lisanne Versteeg

Projectcoördinator 

Lisanne@ympact020.nl

0615091295

ympact_photos-1

Sophie van Opstal

Projectcoördinator

Sophie@ympact020.nl

0683171532

Neem contact op

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search