Scholen

Bij Ympact geloven we dat we het beste in jongeren naar boven halen als ze zelf kunnen kiezen hoe ze de ander helpen.  We organiseren projecten waarvoor jongeren zich individueel of samen kunnen aanmelden. Ympact koppelt jongeren aan projecten of hulpvragen. Fijn dat u hier samen met uw school of organisatie onderdeel van wilt uitmaken!

Bij inzet met groepen bieden we de groep een workshop aan ter voorbereiding. Bij middelbare scholieren kan de workshop op school plaats vinden.

Er zijn verschillende manieren om met uw school, club of jongerenwerk actief aan de slag te gaan in de maatschappij.
We kunnen samen een projectdag of projectweek organiseren waarbij de jongeren in groepjes verdeeld worden over projecten.
Ook kunnen we een project uitkiezen waarvoor de jeugd zich op langere termijn inzet. Het oefenen van de Nederlandse taal met vluchtelingen is een voorbeeld hiervan.
Daarnaast kunnen jongeren ook gekoppeld worden aan een buurthuis, kerk of buurtproject waarvoor ze meedenken en mee-organiseren met projecten.

Met de hele school op 1 dag Amsterdam overspoelen met aardige, lieve, maar ook duurzame en efficiënte acties: Het is mogelijk!

Meer informatie? Mail naar info@ympact020.nl

Als non-profit zijn we afhankelijk van fondsen en donaties om ons werk te kunnen blijven doen. We maken graag veel mensen blij met hulp van jonge vrijwilligers en we werken hard om mooie projecten te organiseren.

Om ons werk goed te blijven doen is het noodzakelijk dat uw school of opleiding een financiele bijdrage levert. We gaan graag samen op zoek naar de mogelijkheden.

We geloven in samenwerking en we denken graag mee zodat we met elkaar tot mooie verbindingen komen. Wilt u meer informatie? Hieronder kunt u zich vrijblijvend aanmelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search