Waar wij mee helpen

Ben je op zoek naar een leuke plek om vrijwilligerswerk te doen of zoek je vanuit school een plek om je maatschappelijke stage te doen? Wij helpen je graag op weg. Bij een maatschappelijke stage zet je je een aantal uur in voor een ander. Eigenlijk ben je dus voor even vrijwilliger! Maar misschien was je dit al omdat je bijvoorbeeld wel eens helpt in de kantine van je sportclub of omdat je je moeder helpt bij collecteren voor een goed doel. Vrijwilligerswerk is hartstikke nuttig en ook nog eens leuk! Bij Ympact020 zorgen wij dat je een toffe tijd hebt en hiermee anderen blij maakt. Handig toch? 

Wat jij kunt doen

Stuur een email, bel ons of vul het contactformulier in. We kijken graag samen met jou wat je kunt doen en waar. Wat vind je bijvoorbeeld leuk om te doen? Hieronder vind je de verschillende thema’s waarbinnen wij vrijwilligerswerk aanbieden. Ook zie je voorbeelden van dingen die je kunt doen, maar er is nog veel meer mogelijk! En heb je 100 uur vrijwilligerswerk gedaan, dan heb je ook nog eens recht op de Europass. Dit is een Europees erkend certificaat dat erg mooi op je CV staat. 

Sociaal

Een spelletjesmiddag organiseren voor jonge vluchtelingen, zingen met ouderen of koken voor een groep daklozen, lekker sociaal!  

Duurzaamheid

De tuin opknappen van mensen die eenzaam zijn, plastic uit de gracht vissen, of helpen op een stadsboerderij of bij het Bostheater, steek jij je groene handen uit de mouwen? 

Creatief

Een graffiti kunstwerk maken bij een kringloopwinkel, koekjes bakken en versieren voor ouderen, knutselen met kinderen, voor de echte crea bea’s! 

Sport

Een voetbaltoernooi organiseren met vluchtelingen, kickboksles geven aan kinderen, dansen met ouderen, ben jij een echte sportieveling? 

Een Europese erkenning!

Zet jij je bij Ympact020 100 uur in voor Amsterdam(mers)? Dan krijg je de Europass, hét Europese certificaat voor vrijwilligerswerk. We dagen je uit! 

Vrijwilligerswerk doe je om een ander te helpen. Maar dat zegt niet dat je daar niks voor terug krijgt! Naast mooie ervaringen, vriendschappen of een goed gevoel kun je bij Ympact020 ook een Europass krijgen.  

Wat is de toegevoegde waarde van zo’n Europass? Wanneer je gaat werken, studeren of stage lopen is het belangrijk dat je duidelijk maakt wat je weet en wat je kunt. De Europass helpt jou hierbij. Of je nu in Nederland of ergens anders in Europa een baan zoekt. 

Meld je hier aan

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search