Wat kunnen wij betekenen

Wil jij je naast je studie inzetten voor een ander en de stad Amsterdam? Met een groepje studenten of met je studie of studievereniging? Wij koppelen je graag aan een maatschappelijke organisatie die wel wat hulp kan gebruiken en waar jij helemaal kan ontwikkelen!

En heb je 100 uur vrijwilligerswerk gedaan, dan heb je ook nog eens recht op de Europass. Dit is een Europees erkend certificaat dat erg mooi op je CV staat. 

Adopteer een organisatie

Willen jullie je Ympact vergroten? Adopteer een organisatie in Amsterdam! Er zijn tal van organisaties die de hulp van studenten goed kunnen gebruiken. Het doel is dat een studentengroep zich voor langere tijd verbindt met een organisatie. Zo leer je elkaar pas echt goed kennen en kun je blijvend van betekenis zijn!

Organiseer één keer per maand (of vaker!) met een groep studenten een activiteit met of voor de organisatie. Denk aan schilderen met ouderen, helpen in een buurtrestaurant, een gezellige spelletjes borrel of samen sporten. De activiteiten hoeven helemaal niet groot te zijn of veel tijd te kosten. Elk gebaar is mooi! In ruil hiervoor ontvang je als tegenprestatie iets van de organisatie. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ruimte te huren voor een vergadering of activiteit.

img-20181205-wa0000

Projectdagen

Met een groep studenten mee doen aan meerdere activiteiten op een dag? En hiermee verschillende organisaties en doelgroepen leren kennen? Wij organiseren hiervoor graag een projectdag in Amsterdam!

img-20190216-wa0001

Inspiratieborrel

Benieuwd naar het aanbod van alle vrijwilligersorganisatie en de hulp die zij kunnen gebruiken? Voor grote groepen studenten brengt Ympact020 jullie graag samen door middel van een netwerkborrel.

schermafbeelding-2018-11-29-om-14.12.43

Advies op maat

Wil je iets doen als studenten- of jongerenorganisatie met vrijwilligerswerk maar heb je nog geen idee wat? Wij denken graag mee! Of heb je al een uitgedacht plan maar past het niet binnen het aanbod? Verras ons, wij staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Een Europese erkenning!

Zet jij je bij Ympact020 100 uur in voor Amsterdam(mers)? Dan krijg je de Europass, hét Europese certificaat voor vrijwilligerswerk. We dagen je uit! 

Vrijwilligerswerk doe je om een ander te helpen. Maar dat zegt niet dat je daar niks voor terug krijgt! Naast mooie ervaringen, vriendschappen of een goed gevoel kun je bij Ympact020 ook een Europass krijgen.  Wat is de toegevoegde waarde van zo’n Europass? Wanneer je gaat werken, studeren of stage lopen is het belangrijk dat je duidelijk maakt wat je weet en wat je kunt. De Europass helpt jou hierbij. Of je nu in Nederland of ergens anders in Europa een baan zoekt. 

Interesse in adopteer een organisatie?

Interesse in een projectdag, inspiratieborrel of advies op maat?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search