Wat kunnen wij betekenen

Wil jij je naast je studie inzetten voor een ander en de stad Amsterdam? Met een groepje studenten of met je studie of studievereniging? Wij koppelen je graag aan een maatschappelijke organisatie die wel wat hulp kan gebruiken en waar jij helemaal kan ontwikkelen!

En heb je 100 uur vrijwilligerswerk gedaan, dan heb je ook nog eens recht op de Europass. Dit is een Europees erkend certificaat dat erg mooi op je CV staat. 

img-20190216-wa0000

Langdurige activiteiten

Willen jullie je Ympact vergroten? Ga dan voor een langdurige activiteit zodat zowel de studenten als de doelgroep en de organisaties elkaar beter leren kennen en hiermee echt geholpen kunnen worden.

img-20181205-wa0000

Projectdagen

Met een groep studenten mee doen aan meerdere activiteiten op een dag? En hiermee verschillende organisaties en doelgroepen leren kennen? Wij organisatoren hiervoor graag een projectdag in Amsterdam!

img-20190216-wa0001

Inspiratieborrel

Benieuwd naar het aanbod van alle vrijwilligersorganisatie en de hulp die zij kunnen gebruiken. Voor grote groepen studenten brengt Ymapct020 jullie graag samen door middel van een netwerkborrel.

schermafbeelding-2018-11-29-om-14.12.43

Advies op maat

Wil je iets doen als studenten of jongerenorganisatie met vrijwilligerswerk maar heb je nog geen idee hoe. Wij denken erg graag mee! Of heb je al een uitgedacht plan maar past het niet binnen het aanbod? Verras ons, wij staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Een Europese erkenning!

Zet jij je bij Ympact020 100 uur in voor Amsterdam(mers)? Dan krijg je de Europass, hét Europese certificaat voor vrijwilligerswerk. We dagen je uit! 

Vrijwilligerswerk doe je om een ander te helpen. Maar dat zegt niet dat je daar niks voor terug krijgt! Naast mooie ervaringen, vriendschappen of een goed gevoel kun je bij Ympact020 ook een Europass krijgen.  Wat is de toegevoegde waarde van zo’n Europass? Wanneer je gaat werken, studeren of stage lopen is het belangrijk dat je duidelijk maakt wat je weet en wat je kunt. De Europass helpt jou hierbij. Of je nu in Nederland of ergens anders in Europa een baan zoekt. 

Meld je hier aan

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search