Hoe werken wij?

Bij Ympact020 hebben we de activiteiten die je kunt doen onderverdeeld in vier thema´s. Dit maakt het kiezen makkelijker en weten wij welke organisaties we kunnen benaderen die past bij jouw voorkeur. Hieronder staan de vier thema´s uitgelegd en als je vrijwilligerswerk wilt doen bedenk dan alvast wat jou interesseert!

Ben jij een maatschappelijke organisatie? Bedenk dan onder welk thema´s jij zou kunnen vallen. Het is ook mogelijk om onder meerdere thema´s te vallen.

Sociaal

Een spelletjesmiddag organiseren voor jonge vluchtelingen, zingen met ouderen of koken voor een groep daklozen, lekker sociaal!  

Duurzaamheid

De tuin opknappen van mensen die eenzaam zijn, plastic uit de gracht vissen, of helpen op een stadsboerderij of bij het Bostheater, steek jij je groene handen uit de mouwen? 

Creatief

Een graffiti kunstwerk maken bij een kringloopwinkel, koekjes bakken en versieren voor ouderen, knutselen met kinderen, voor de echte crea bea’s! 

Sport

Een voetbaltoernooi organiseren met vluchtelingen, kickboksles geven aan kinderen, dansen met ouderen, ben jij een echte sportieveling? 

Meld je hier aan

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search