Ympact020 | Wie je ook bent, ook jij kan helpen!

Onze Ympact programma's.

voor gedreven jongeren die echt verschil willen maken. Zet je in voor een mooiere samenleving en haal meer uit jezelf tijdens onze workshops en coachinggesprekken.

Onze ympact programma's

Wij bieden 3 verschillende ympact programma’s voor jonge Amsterdammers die ympact willen maken als vrijwilliger. Alle programma’s zijn onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd (MDT), een rijksprogramma gefinancierd door het ministerie van OCW. De deelname is daarom helemaal gratis en je ontvangt na afloop een certificaat (goed voor op CV), yay!

MDT Ympact020

Start bij Ympact020 een individueel traject

MDT Onderwijs

Doe mee met MDT vanuit school

Impact Creators Amsterdam

Buiten school/werk om


Enthousiast geworden? Leuk!
Meld je nu aan voor een vrijblijvend intake-gesprek.

Julia| deelnemer impact creators amsterdam

“De afgelopen weken heb ik van alles geleerd over design thinking & impact entrepreneurship. Het allerleukste: ik wordt uitgedaagd om de nieuwe kennis meteen toepassen in een toffe impact challenge voor een echt bedrijf, in mijn geval New Economy.

Met een team van impact creators helpen we hen te verbinden met mensen uit de buurt, om zo een community te creëren rondom duurzaamheid en regeneratie.

Ik vind het leuk hoe het impact creators programma me uit mijn comfort zone haalt. Zo doe ik dingen die ik anders nooit had gedurfd & leer ik mensen kennen van over de hele wereld, die ik anders nooit had ontmoet.”

Nathan Korfker

Projectleider en jongerencoach

Klaar om ympact te maken?

Jij wilt als jonge vrijwilliger aan de slag in Amsterdam?
Wij helpen jou graag bij het vinden van een ympact programma dat bij je interesses en behoeftes past. No strings attached 🙂