doe mee met mdt Yourcube!

Wat is het?

Met het programma MDT YourCube ontdek je wat je leuk vindt, waar je goed in bent en doe je tegelijkertijd iets goeds voor een ander! Je investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van vrijwilligerswerk, trainingen en persoonlijke begeleiding. Het programma ziet er als volgt uit:


  • Je krijgt een persoonlijk intake gesprek.
  • Samen stel je persoonlijke leerdoelen op.
  • Je gaat vrijwilligerswerk doen passend bij jouw interesses.
  • Elke maand is er een YmpactLab (themabijeenkomst) of een training (zoals effectieve communicatie, timemanagement, presenteren)
  • Gedurende het hele programma ontvang je persoonlijke begeleiding en coaching.

Het vrijwilligerswerk kan bestaan uit verschillende projecten, zodat je kan kennismaken met verschillende doelgroepen. Je kan ook aan de slag met één project, zodat je je hier kan ontwikkelen in iets specifieks. Projecten zijn heel divers, denk aan: demente ouderen ondersteunen, in het groen werken op een natuurspeelplaats of online sportles geven aan kwetsbare Amsterdammers. Het maakt niet uit als je nog niet precies weet wat je wil, we denken graag met je mee!


In totaal besteed je gemiddeld 3 uur per week aan MDT YourCube en het programma duurt maximaal 6 maanden. Na afloop ontvang jij een Europees erkend certificaat waar jouw softskills en vaardigheden op zijn weergeven. Super handig voor wanneer jij gaat solliciteren!


En nu?

Heb je interesse? Of wil je een keer mee doen met een activiteit om te kijken of het wat voor je is? Meld je dan aan via de website, mail naar [email protected] of app naar 06-29494812!


Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door ZonMW.